Politika privatnosti

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

Mi u Ironfibre d.o.o. cenim vašu privatnost, tako da se veoma brižno pazimo vaše podatke.
Sve informacije su sigurne, nećemo ih davati pod bilo kakvim uslovima trećoj strani, što vam obezbeđuje potpuno bezbedan i siguran saradnju sa Ironfibre doo.

Zaštita podataka

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbu, potrebno je vaše ime, prezime, e-mail i telefon. Uz pomoć ovih podataka moći ćemo isporučiti željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom stanju naloga. Sakupljamo samo neophodne, osnovne informacije neophodne za poslovanje i informacije korisnika u skladu sa dobrim poslovnim praksama i kako bi osigurali kvalitetnu uslugu, registraciju ili registraciju na ironfibre.com podrazumeva saglasnost korisnika da nam pošalje e-poštu , sms i viber obaveštenja. Klijentima dajemo izbor, uključujući i mogućnost da odluče da li žele ili ne da budu na našoj mailing listi, sms-a i viber listi koje se koriste za marketinške kampanje.

Kompanija Ironfibre d.o.o. koristi vaše lične podatke isključivo u svrhu tehničke administracije veb stranice, da vam omogući pristup posebnim informacijama ili da komunicira s vama. Ironfibre neće prodati podatke koje poseduje trećim stranama ili tržištu. Zaposleni u kompaniji Ironfibre su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.

Mi nikada i u niokom mislu nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo davati vaše kontakt informacije trećim licima, sem u slučaju kada je to obavezno po zakonu.

Pored toga, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo informacije o proizvodima koje naši posetioci pretražuju i kupuju, kao i lokacije koje posećuju. Mi koristimo ove informacije da poboljšamo ponudu i izgled naših sajtova i omogućimo vam lakše, sigurnije i praktičniju kupovinu.

Cookies

Ironfibre.com koristi „kolačiće“ da bi vam pomogao da prilagodite korišćenje interneta prema svojim potrebama.

Cookie je tekstualna datoteka koja je na hard disku sačuvana od strane veb servera. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili za prenos virusa na vaš računar.

Kolačići su vam jedinstveno dodeljeni, a samo ih može pročitati veb server u domenu koji ih je poslao. Jedna od glavnih ciljeva kolačića je pružiti pogodnosti koje će vam uštedeti vreme.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših usluga podrazumeva saglasnost korisnika prema navedenim uslovima korišćenja. Ironfibre se obavezuje da se pridržava svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće samo nakon objavljivanja na ovoj stranici i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Informacije o kompaniji

Ironfibre d.o.o., preduzeće sa sedištem u Beogradu, u Srbiji, u uluci Save Kovačevića 2.deo 23d. Preduzeće je registrovano Agencijom za privredne registre Srbije pod matičnim brojem 21295809, PIB 10090508.