Dostava i povraćaj

Dostava

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana.

Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Ironfibre), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja +381 65 844 6 846 ili putem email-a office@ironfibre.com Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Isoruke na teritoriji Srbije:

Cena isporuke za sve porudžbine čija je vrednost viša od 8.000 RSD je besplatna!

Cena isporuke za sve porudžbine čija je vrednost niža od 8.000 RSD je 550rsd +/- 15% jer kurirske sluzbe obracunavaju finalnu cenu za svaku porudžbinu posebno.

Medjunarodne pošiljke:

Cena međunarodnih pošiljki varira u odnosu na težinu pošiljke i ukupne vrednosti porudžbine.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Zamena proizvoda

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene .

Ako ste probali proizvod nakon prijema i utvrdili da vam veličina ne odgovara, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona +381 65 84 46 846 ili pošaljite e-mail na: online@ironfibre.com. Neophodno je da u tom trenutku imate broj fakture / otpremnice, šifru proizvoda koji ste poručili i veličinu za koju biste zamenili.

Also, if after the receive of the article you have determined that you want to replace it for another article of the same or higher price category, please contact us by calling the phone number +381 65 84 46 846 or send us an email to: online@ironfibre.com with your order number, product code, and the item code and size of the item for which you want to replace the originally ordered item.

Takođe, ako nakon prijema proizvoda utvrdite da želite da je zamenite za drugi proizvod istog ili višeg cenevnog ranga, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona +381 65 84 46 846 ili pošaljite e-poruku na: online@ironfibre.com s vašim brojem narudžbine, šifrom proizvoda koji ste poručili, i šifru artikla i veličinu proizvoda za koji želite zameniti prvobitno naručen proizvod.

Proizvodi ne mogu biti zamenjeni ili vraćeni ako su nošeni, odnosno prilikom vraćanja robe obavezno je istu vratiti u ispravanom i neiskorištenom stanju, uoriginalnom pakovanju sa neoštećenim etiketama.

Rok za promenu veličine proizvoda je 14 dana od trenutka podnošenja zahtjeva od strane kupca, koji mora biti dostavljen u roku od 7 dana od prijema proizvoda.

Troškovi zamene proizvoda snosi kupac, osim u slučajevima kada je kupcu dostavljen defektan ili pogrešan proizvod.

Povraćaj sredstava

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan, u originalnoj ambalaži i sa neoštećenim etiketama.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Procedura za povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona +381 65 84 46 846 ili nam pošaljite email na adresu: online@ironfibre.com sa brojem računa/otpremnice, šifrom artikla koji ste poručili i broj dinarskog tekućeg računa na koji možemo da Vam uplatimo vraćena sredstva.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosledjena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Ironfibre Online Shop je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata Ironfibre ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.